fbpx

Харчування дітей та підлітків


Київ

Тривалість курсу:

Дніпро

Тривалість курсу:

Програма навчання:

  • Основні принципи і закони складання раціону харчування дітей і підлітків
  • Рекомендовані обсяги окремих страв для дітей дошкільного віку
  • Норми харчування дітей в дошкільних установах
  • Затверджений середньодобовий набір продуктів для харчування дітей в ДНЗ
  • Харчування дітей та підлітків шкільного віку
  • Рекомендований добовий набір продуктів для школярів і підлітків
  • Приблизний обсяг порцій для дітей шкільного віку
  • Практика, складання одноденного меню

Практика становить 70% навчального часу! Відпрацювання практики відбувається на моделях, яких надає навчальний центр. Під час навчання студенти повністю забезпечуються роздатковими матеріалами у друкованому та електронному вигляді