Курс Дієтології


Київ

Тривалість курсу:
10 занять, 2 рази на тиждень по 4 години

Дніпро

Тривалість курсу:
10 занять, 2 рази на тиждень по 4 години

Курс Диетологии

Курс Диетологии

Курс Диетологии

Курс Диетологии

Поняття і терміни Дієтології

  • Макронутрієнти, мікронутрієнти
  • Есенціальним і замінні нутрієнти; Харчування, режим харчування
  • Класичні та альтернативні теорії харчування: т. Адекватного харчування (А.М. Уголев), «вегетаріанство», харчування за групами
  • Крові, роздільне харчування і т.д.
  • Механізми формування почуття голоду, насичення, апетиту

Основний обмін речовин

  • Формули (таблиця) розрахунку ГО
  • Композитний склад тіла. Ваги Tanita. каліперометрія
  • Індекс маси тіла
  • Практика

Основний обмін речовин

  • Формули (таблиця) розрахунку ГО
  • Композитний склад тіла. Ваги Tanita. каліперометрія
  • Індекс маси тіла
  • Практика

Жири

  • Функції жирів
  • Класифікація жирів
  • Фізіологія обміну жирів
  • Показники біологічної цінності жирів
  • Фізіологічні норми споживання жирів
  • Характеристика продуктів харчування містять жири
  • Практика: розрахунок добової потреби жирів

Білки

  • Функції білків
  • Класифікація білків
  • Фізіологія обміну амінокислот і білків
  • Показники біологічної цінності білків
  • Фізіологічні норми споживання білків
  • Характеристика продуктів харчування містять білки
  • Практика: розрахунок добової потреби білків

Вода

  • Фізіологія і патофізіологія водно-сольового обміну (рН баланс)
  • Продукти харчування, що впливають на водно-сольовий обмін
  • Мікроелементи, що регулюють рН баланс організму
  • Основні показники питної води
  • Практика вимірювання рівня рН води і біологічних рідин

Нутрициология

  • БАД, класифікація
  • Протеїни, амінокислоти, ЖК
  • Вільні радикали
  • Антиоксиданти
  • Вітаміни, мікроелементи
  • Практика

Спортивне харчування

  • Білки і фізичне навантаження
  • Вуглеводи і фізичне навантаження
  • Жири та фізичне навантаження

Лікувальне харчування

  • Лікувальне харчування при ожирінні
  • Алгоритм прийому дієтолога і тактика ведення пацієнта
  • Складання індивідуального добового харчового раціону з використанням програми «Калькулятор калорій»
  • Добовий харчовий раціон на основі т. Адекватного харчування
  • Роздільне харчування «Міфи і дослідження»
  • Зональна дієта Баррі Сірс і ін.

Увага!

Проходження даного курсу дає право на ведення практики дієтолога, але не дає можливості викладання в інших центрах. Переказування даного курсу є плагіатом! На даний період, на жаль, ми не одноразово стикалися з подібними випадками.
Шановні абітурієнти, відстежуйте якість наданої Вам інформації.